Hyvällä omallatunnolla

HyvälläOmallatunnolla_kansi_VIRALLINEN_500“Hyvällä omallatunnolla – opas rentoon ja monipuoliseen ruoanlaittoon” on ravintorikkaaseen syömiseen keskittynyt keittokirja.

Kirja on tehty yhteistyössä kokki Eder Rodriguezin kanssa ja sen erikoisuutena on eri ruokavalioihin sovellettavissa olevat reseptit, sekä reseptien jaottelu pienempiin osakokonaisuuksiin. Keittokirja soveltuu hyvin vasta-alkajille, sillä jokaisen aterian valmistamisesta on yksittäiset vaihekuvat.

“Hyvällä omallatunnolla” on ensimmäinen suunnittelemani ja toteuttamani keittokirja. Kirja ilmestyi syksyllä 2013 ja sen julkkareita vietettiin Valkeakoskella. Julkkareiden tarjoilusta vastasi Valkeakosken ammattioppilaitoksen kokkilinja ja he valmistivat tarjottavat kirjan reseptien mukaisesti.

 


Hyvällä omallatunnolla projekti

 

Comments are closed